AJANKOHTAISTA

Hae YTY:n toimariksi!

Kiinnostaako järjestötoiminta? Haluaisitko kartuttaa kokemusta järjestötoiminnasta ja tutustua samalla uusiin ihmisiin?

YTY ry etsii toimihenkilöitä apukäsiksi tapahtumien, sosiaalipolitiikan, liikunnan sekä kääntämisen osa-alueille. Tehtävät eivät vaadi aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta – kiinnostus ja motivaatio ovat tärkeintä! Työmäärä on verrattain vähäisempää kuin ainejärjestöissä. Voit hakea toimaripaikkaa, jos kuulut Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan.

Tapahtumatoimarina pääset suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumia tapahtumavastaavan sekä kahden muun tapahtumatoimarin kanssa. Tapahtumatoimareiden paikkoja on tarjolla siis kaksi. Sopotoimarina pääset toimimaan yhdessä sopovastaavan kanssa yhdenvertaisuuteen ja hyvinvointiin liittyvien kysymyksien parissa. Liikuntatoimarina pääset esimerkiksi suunnittelemaan tiedekunnallemme liikuntatapahtumia ja vastaat YTY ry:n liikuntavuorosta. Kääntäjänä taas toimenkuvaasi kuuluu olla tukena kokousten kääntämisessä englannin kielelle toisen kääntäjän kanssa ja pääset myös kääntämään pöytäkirjoja englanniksi.

Voit hakea toimihenkilöksi kaikkiin tehtäviin, mutta voit tulla valituksi vain yhteen. Tehtävät alkavat haun päätyttyä ja jatkuvat hallituskauden loppuun joulukuuhun 2022 asti.

YTY ry on vielä nuori järjestö, joten pääset halutessasi käyttämään tehtävissä mielikuvitustasi ja toimimaan melko vapailla käsillä. Meillä on YTY:llä rento meininki ja apua tehtäviin saa tarvittaessa hallituslaisilta ja muilta toimareilta. Pääset halutessasi auttamaan myös muilla vastuualueilla.

Jos sinulle herää jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin Instagramin viestien (@yty_ry) tai YTY ry:n nettisivujen kautta osoitteessa www.yty-ry.fi.

Pääset täyttämään hakulomakkeen tästä. Hae rohkeasti mukaan!✨

13.9.2022

Ukrainan kriisi

Liittyen Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan, joka alkoi aikaisin eilen aamulla (24. helmikuuta 2022), YTY tukee TREY:n lausuntoa Tampereen yliopiston opiskelijoille, mikä on luettavissa heidän nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavillaan. Näytä lisää

Lisäksi YTY muistuttaa, että sinulla on oikeus tuntea ja ilmaista tunteitasi, mutta ilmaisutavat eivät saa kohdistua muihin ihmisiin kiusaamisen, häirinnän tai muutoin syrjivän, alistavan ja/tai väkivaltaisen käytöksen muodossa. Tätä ei siedetä eikä hyväksytä. Nyt on aika, jolloin meidän tulee olla ystävällisiä ja empaattisia toisiamme kohtaan, pitää huolta ympärillä olevien ihmistemme hyvinvoinnista sekä antaa ja vastaanottaa apua. Et ole yksin ❤️

Jos koet tai todistat käytöstä, joka rikkoo arvojamme Tampereen yliopiston opiskelijoina, informoi tuutoriasi, tutkintosi ainejärjestön kv-vastaavaa tai ketä tahansa YTY:n hallituksesta. 

__

Huolettaako muuttunut maailmantilanne? Venäjän sotatoimet Ukrainassa ja niiden jatkuva uutisointi voi herättää kysymyksiä, huolia ja ahdistusta. Myös korona jatkuu kolmatta vuotta, mikä on ollut erityisen kuormittavaa opiskelijoille.

On tärkeää päästä puhumaan tunteista, huolista ja ylös nousevista kysymyksistä luotettavan ihmisen kanssa. Alla on listattuna muutamia keskustelupalveluita, joihin voi ottaa yhteyttä tarpeen tullen. ❤️

Aikuisille suunnattu Tukinetin Solmussa -chat päivystää ma-to klo 15-19.

Nuorille suunnattu Sekaisin -chat päivystää ma-pe klo 9-24 ja la-su klo 15-24.

Miely ry:n kriisipuhelin päivystää joka päivä vuorokauden ympäri numerossa 09 2525 0111.

Seurakuntien oppilastyö Tampereen yliopistolla tarjoaa tukea, kuuntelua ja kriisiapua luottamuksellisesti ja jokaisen vakaumusta kunnioittaen.

Risto Korhonen, 050 383 5391 // risto.korhonen@tuni.fi Mervi Ulmanen, 050 360 9709 // mervi.ulmanen@tuni.fi

25.-26.2.2022
YTY ry – Yhteiskunta ja terveystieteiden ylioppilaat
Close Menu
FinlandEnglish